Underholdning Oktober 2012

Tilbake til Kalenderen

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Vi har lagt inn en automatisk oversetter, den er ikke perfekt, men vi antar at våre utenlandske gjester forstår mer av siden med den, enn uten ;) Har du lekt deg og vil tilbake til Norsk, bruk Select Language, velg Norwegian ;)

Lørdag 13. oktober kl 21:30 kommer echoes:

Echoes spiller coverlåter fra 60-tallet fram til nyere tid. Repertoiret ligger i pop/rock bl.a. fra artister som Kinks, The Beatles, Pink Floyd, Tom Petty, The Rolling Stones m.fl. For de som kjenner låtene er det alltid hyggelig at det synges med. Vi har stort spenn i repertoar, fra låter med mye trøkk til mer rolige låter.

Vi spiller i åpne eller lukkede selskaper og har repertoir for dans/party eller lyttemusikk til langt på natt. Echoes spiller i bursdagsselskaper og på fester hvor det settes pris på levende musikk.
Bandet startet så langt tilbake som 2002 i forskningsmiljøene i Oslo. Siden har bandet holdt sammen og hatt jevnlige oppdrag.Bandet består av
Pål Rongved (gitar), Rupert Hanna (bass), Glenn Gundersen (vokal), Geir Atle Tyseng (trommer), Petter Balke Jacobsen (Keyboard) og Åsmund Larsen (gitar).

CC 80,-

Hjemmeside med lytteprøve

 Lørdag 20. oktober entrer Günther Nielsen scenen nok en gang på Queens Pub. Kl. 21:30

Günther Nielsen ble etablert i 2005.
Musikken er basert på tekster av Arild Karlsen, tonesatt av Arild K og Jon Syversen.

De spiller en godt variert, rocka musikkform, som etter en del konserter, har vist seg og fenge et bredt alders - spredt publikum. Günther Nielsen "ga ut" en cd singel, som avstedkom terningkast 5 hos Fredrikstad blads anmelder, våren 2007.

Cd release ble 9.mars 2012 og med tittelen RASTLØS VANDRER og fikk en sterk 4 i Fredrikstad Blad.
Musikken er basert på gitarer. Det er to gitarister med hver sine særpreget uttrykks form som vi føler at har fått frem det som vi kaller Günther Nielsen uttrykket. Vi er seks ”gutter”, som til sammen danner bandet Günther Nielsen. Tekstene kjennetegner mange i hverdagen slik vi alle kan ha det til tider. Kjærlighet, sorg, glede, lykke og fortvielse.
GITARBASERT POESIROCK er et stikkord, på norsk.

Navnet Günther Nielsen kommer fra en antatt kremert katt til naboen til Tommy. Huset brant og katten forsvant, men dukket senere opp igjen. Katten het Günther Nielsen.


Selv om gitarist Jon Syversen begynte å spille gitar først som 18 åring, har han en imponerende cv på området. Det begynte med Uranus, Fredrikstads første rockeopera; "Knut Elvis", i 1981, Stig Nilsson (Prøysenpris vinner i 1976), og Anders Grønneberg i forskjellige konstellasjoner. Han og Tommy var også sentrale i Rotvelt prosjektet (1993 - 97), Etter et mellomspill de kalte D' Sens, initierte han i 2005 det som nå har blitt Günther Nielsen.

Frank Andersen startet med musikk på begynnelsen av 1970 tallet. Han har spilt i Uranus og Misantrop sammen med nåværende G N gitarist Jon Syversen. Han har spilt keyboard i trioen Hollands, samt i sitt eget danseband; Dansebandet Friends. Etter noe påtrykk fra Jon, fant han fram bassen igjen i 2005, og gir et vesentlig bidrag til det karakteristiske Günther Nielsen lydbildet.

Tommy Alfredsen har spilt trommer siden 9 år. Han fikk sitt første trommesett som 14 åring. Han spilte i Hubba Bubba Band fra 1979 til 1981. Spilte med Knut Hov fra 1981 til 1985. Etter åtte års pause, deltok han i Rotvelt prosjektet fra 1993 til 1997. Han spilte i det konseptet de kalte D' Sens, før han var med og startet Günther Nielsen.

Sten Roger Berntzen: En 67 mod og vårt ungdoms alibi i bandet. Begynte for alvor med gitar spilling i -96. Spilt i div. band siden -99 og da med hoved vekt på blues. Blir kanskje omskolert litt sammen med oss og er en gitar og forsterker samler. Kommer til å sette mer blues preg over bandet

Andre' Winkler (eller Erik Stubberud) er også kjent som trubaduren Dayal. Som trubadur har han bla. spilt med størrelser som bassist Nils Åge Nonstad, gitarist Ivan Andersen, og pianist Henrik Mosnes. Andre' var vokalist i Flaskebekk Bluesband på slutten av 1980 tallet, med opptredener bla på Notodden Bluesfestival. Han ble invitert til å være med som vokalist i Günther Nielsen høsten 2005.

Jon Øyvind Stubberud: Dette er mannen som gjør alt. Gammel musiker med lang erfaring. Vår produsent til plata ”Rastløs Vandrer”. Lydmann våres når vi er ute på jobber. Mannen som får "papirmølla" i gang angående skiva og registreringer og gir oss et spark etter behov.

Hjemmeside


CC kr. 100,- 

Del på facebook


Tilbake til Kalenderen


©SongshenMedia Webdesign 2005 - 2011