Underholdning Oktober 2011

Tilbake til Kalenderen
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Vi har lagt inn en automatisk oversetter, den er ikke perfekt, men vi antar at våre utenlandske gjester forstår mer av siden med den, enn uten ;) Har du lekt deg og vil tilbake til Norsk, bruk Select Language, velg Norwegian ;)


Søndagskonsert med Hundred Streams 02.10.11 fra kl. 19:00 - 22:00

For en femtilapp kan du oppleve et nytt, ungt og stemningsskapende band på Queens Pub.Ta en liten titt her på Nrk Urørt


 

Hjemmeside

CC kr. 50,00

 


Fredag 14.10.11 fra kl. 21:00 underholder Leprechauns oss med sin irsk inspirerte musikkk

Gruppa består av:

Robert Roll - Vokalist og gledesspreder.

Trond Nilsen - Mandolin, banjo og vokal.

Svein Olavessen - Gitar og vokal.

Tore Larsen - Fløyte, munnspill, vaskebrett, vokal og diverse rytmesaker.

Erling Midtstue - Bass og vokal.

Lars Erik Holm - Trekkspill og vokal.

Vi ser frem til et nytt møte med Leprechauns med allsang, stemning og full trøkk.

Hjemmeside


 16.10.2011 Søndags Jam på Queens kl. 19:00 - 22:00

De tre musikerne Andrè Banini (trommer), Kjell Solheim (bass & vokal) og Odd Gunnar Frøysland (gitar & vokal) har ansvaret for søndagsjam på Queens Pub i Moss.

Ved enkelte anledninger vil husbandet supplere med flere musikere eller vikarer.

Andre, Kjell og Odd Gunnar har vært sentrale i driften av jammen på brygga i Son og er ellers erfarne musikere som spiller i en rekke band og prosjekter.
Tanken bak kveldene er at det skal være åpen scene for musikere blant publikum og stimulere til økt musikalsk aktivitet i mosseregionen. Husbandet vil stille utstyr til disposisjon for dem som vil prøve seg og være backingband for dem som trenger det. Her er det bare å møte opp og ta med seg “hornet”!


  Fredag 28.10.2011 spiller MR.MARTIN & HIS SUPER COMBO

 

Stig Martinsen kommer med nytt band og nytt reportoar ; Mr. Martin & His Super Combo - bandet var på sin første opptreden med dette konseptet forrige lørdag ( Fredrikstad Blues og Jazz klubb ) og kan melde om at stemningen var i taket og kan vi kan love brød og sirkus i tillegg til god musikalske underholdning. Fra deres siste spillejobb fikk de topp karakter for å balansere med sine trådløse gitarer mellom gjester og annet flytende........

Mr.Martin & His Super Combo

Mr. Martin & his Super Combo spiller Chicago basert blues, sveiver innom en flik av Texas og Missisippi, samt tar med det beste av engelsk blues. Låter av de tre kongene ( Albert, BB og Freddie King ) blir tolket og mer funky rytmer i tro Freddie King stil kan oppleves på konserten. Dette er rutinerte karer som har spilt i en mengde av band på østlandet. Dette er et band det svinger av fra første til siste tone, så her sitter ikke folk stille!! Bandet spiller svingende, feiende blues og består av flere kjente lokale personligheter ;

Odd Guitar Krokfoss:
Født 1952 på Myrvoll i Oppegård kommune i en musikalsk og morsom familie.
Har en “berømt” bror; Bjørn krokfoss som har spilt trommer med det meste innenfor jazzen i Norge
…Odd gråt litt da han ble født men har senere ledd mere enn grini.
Spilte på 60 – tallet i band med den kjente jazzsangerinnen Radka Toneff.
Han har spilt i diverse band gjennom tidene og ga ut en blues CD ” That Blues” på Grappa i 2008 i samarbeide med
Dr Hammond Morten Golten fra Son. Med på CD’n var det beste av det beste innenfor bluesmusikere i Norge.
Mr Guitar har i den senere tid blant annet spilt med Amund Maarud og Reidar Larsen.
Spiller i dag bla i Kolbotn Bluesband fra Follo og Mr Martin Super Combo.

Stig Martinsen sang og gitar – ekte mossing ( født og oppvokst i Moss og leder av bluesklubben i Moss ) ” Mr. Martin” Kjent fra flere lokale band som Kråkeby, Supersession, Doktor Blå, Moss Blues Trio mv

Arne Brunvoll, Bass Freelance musiker i Oslo og Moss, innen teater, kor, visesang, innleid på div. turneer, fast musiker i Supersession, Kråkeby, Oslo Bluesband mfl

Haavard Sunde, trommer begynte sin musikkarriere tidlig og har deltatt i en mengde band på Østlandet. Alt fra storband, jazz og blues . Han har vært engasjert i det lokale musikklivet gjennom ulike prosjekter og musikk oppsetninger og vi gutta i bandet mener det er få i Østfold som trakterer shuffle takt som Haavard. Spilt med bl.a band som Kråkeby, Doktor Blå, Supersession mv...

Bandet kan love god stemning og her er det ingen grunn til å la være å gå ut på dansegulvet. Her vil ingen fot hvile !! Dersom det er god stemning kan det også hende gitaristene kopler inn sine trådløse gitarer og forlater scenen for høy gitarføring - de er forøvrig gode til å balansere mellom halvliterne !!!

 

CC kr. 50,-


 

Lørdag 29.10.2011 kl.15:00 gjester Etter Svinesund oss igjen.

NY MUSIKALSK REISE MED ETTER SVINESUND!

Sorgmuntre historier fortelles igjen om Kennet, Roy, Glenn Roger, Lena med bena og mange andre jenter via en følsom reise gjennom blueslandet Østfold. Du får høre om harryturer fra Yven, husbråk i Fredrikstad og om ulike seksuelle ladninger fra fontenen på Sjøbadet, en tur til Hamburg fra Kambo og rundt ei dame nedi Oven. En enkel Trekant holder ikke for disse reiseskildringene.

Gutta i Etter Svinesund bygger alkover for kvinnfolk i Moss og går ikke av veien for et sløydkurs på ferskenfin hud eller en tur på Vansjø oppi en kano med kona på tvers. Snekka med Marnamotoren tøffer ut på Kurefjorden, og pjolterne flyter blant fiffen bak syrinene i Larkollen.

Forfatter Dag Larsen synger, spiller gitar og forteller. Noen låter er laget av Øystein Olausen, gitar/bass og Egil Jegleim, tangenter. Mens andre melodier er hentet fra 60-tallets rikholdige minnebøker. Jan ”Apache” Larsen sørger for dette med sin ”Shadowsgitar” og Arne ”Reggae” Forsgren sørger for god takt og tone både på skinn og i sinn.

Etter flere år med slike lørdags ettermiddager i Queens Pub ved gågata i Moss, legger stadig flere turen innom etter å ha gjort unna helgehandelen. Med muntre historier og halvgale musikalske stunts fra Etter Svinesund, gleder oss til å se dere alle!

 

 Velkommen!

CC kr. 50,-


 

 

Del på facebook


Tilbake til Kalenderen
©SongshenMedia Webdesign 2005 - 2011