Underholdning Mars 2011

Tilbake til Kalenderen
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Vi har lagt inn en automatisk oversetter, den er ikke perfekt, men vi antar at våre utenlandske gjester forstår mer av siden med den, enn uten ;) Har du lekt deg og vil tilbake til Norsk, bruk Select Language, velg Norwegian ;)

Lørdag 12.03.11 fra kl. 20:00 underholder Vann og Avløp oss med sin irsk inspirerte musikk

Etter snart et år er Vann & Avløp tilbake igjen på Queens. Året har de brukt blant annet til en ny studietur til Irland, samt en del konserter litt lengre utover i landet.

Gruppa har øvet hektisk og fremstår nå med mange nye melodier, samtidig som de har finpusset på de vi kjenner fra tidligere.

Gruppa består av:

Robert Roll - Vokalist og gledesspreder.

Trond Nilsen - Mandolin, banjo og vokal.

Svein Olavessen - Gitar og vokal.

Tore Larsen - Fløyte, munnspill, vaskebrett, vokal og diverse rytmesaker.

Erling Midtstue - Bass og vokal.

Lars Erik Holm - Trekkspill og vokal.

Vi ser frem til et nytt møte med Vann & Avløp med allsang, stemning og full trøkk.

Hjemmeside


Filmkveld på Queens søndag 20. mars kl.19:00 - 21:00

I samarbeid med  filmklubben setter vi opp nok en musikkfilm i pubmiljø.

Billetter 50.-

Denne gang blir det :
Screaming Masterpiece

Den ultimate islandske konserten

Ari Magnusson kan stå inne for tittelen på sin unike musikkdokumentar; det er ikke mindre enn 1000 års islandsk musikkhistorie han tar for seg - selv om han unektelig konsentrerer seg mer om de siste 5 år enn de 995 foregående.
Hvordan kan det ha seg at den lille Sagaøya med under 300.000 innbyggere kan klekke ut det ene internasjonale musikknavn etter det andre? Kanskje er det fordi de ikke har annet å gjøre enn å drikke og slå på tromme påstår noen, mens Björk mener at islendingene har måttet finne opp musikken på nytt - fordi de ikke hadde noen instrumenter. 
Filmen fokuserer også på islendingenes nære forhold til egen historie, og hvordan hele øyas naturlandskap er en inspirasjonskilde for unge kunstnere. 
Vi møter kreti og pleti av Islands mest betydelige musikere; Björk, Sigur Rós, Múm, Slowblow, Sjón og Mugison - men også mer obskure ting som et band bestående av fire organister (Apparat Organ Quartet), en xylofon laget av stein og arkivopptak av en meget ung Björk Gudmundsdóttir. Screaming Masterpiece er en guidet tur i oppfinnsomhetens musikalske landskap, og er nok det nærmeste vi kommer den ultimate islandske konserten. 

Velkommen!


 Quiz 27.03.11 fra kl. 1600


Avslappende og seriøs ettermiddagsquiz. Quiz master denne gang er Mona Olsen.
Har du ikke makkere, settes det sammen lag på stedet.


Velkommen!

 

 

 

Del på facebook


Tilbake til Kalenderen
©SongshenMedia Webdesign 2005 - 2011