Underholdning Mai 2013

Tilbake til Kalenderen

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Vi har lagt inn en automatisk oversetter, den er ikke perfekt, men vi antar at våre utenlandske gjester forstår mer av siden med den, enn uten ;) Har du lekt deg og vil tilbake til Norsk, bruk Select Language, velg Norwegian ;)

Fredag 3. mai kl 21:30 får vi besøk av Hank's a Lot.

Hank's a Lot er kanskje mer enn gjennomsnittet opptatt av Hank Williams, og ga i 2012 ut albumet Hjertesjuk Blues med Ken-Børres norske oversettelser av countrylegendens sanger, fremført med instrumenter man fant i førti- og femtitallets country.

Jørund Vålandsmyr - sang og gitar
Tove Bøygard - sang og elgitar
Jørn Raknes - lap steel og dobro
Ken-Børre Langås - kontrabass
Tarjei Nysted - fele og mandolin og autoharp

Mens vi venter .....

 

 

Hjemmeside

CC 100,-


Lørdag 4. mai kommer Geir & Tommy duo.

Geir Pedersen og Tommy Johansen er to barndomsvenner som har spilt sammen siden begynnelsen av 90 tallet, både i bandsammenheng og i forskjellige andre konstellasjoner.

 Begge to har vært profesjonelle freelancemusikere i mange år, både sammen og hver for seg i mange forskjellige band, så her har vi en duo med lang erfaring, stort repertoar, masse humor og glimt i øyet.

Med loop, to gitarer, slide, munnspill og tostemt sang er de en duo som er vel verdt å få med seg

 


Lørdag 25. mai kommer The Booze Brothers nok engang til oss.

Booze Brothers ble dannet en gang i 1985. De besto av Jan-Erik Eriksson på vokal og gitar, Dr. Sumlin på bass gitar, Bosse Sandersson på trommer og nå eneste gjenværende originalmedlem Kenneth Svensson på gitar.

Den musikalske stilen har siden dag én, mer eller mindre konsekvent pekte mot klassiske Elektriske Blues og Rock'n 'Roll. Sterkt påvirket av bluesgiganter  som Freddie King, BB King, Eric Clapton, Johnny Winter, Elmore James og Stevie Ray Vaughan, er dette bandet fortsatt mer enn i stand til å produsere en drivende konsert i fotsporene til ZZ Top, Rolling Stones, Dr. Feelgood eller Status Quo.

Det begynte å bli mer seriøse i 1995, da Jan-Erik Eriksson ble erstattet av Patric Karlsson.

Bandets første CD, "Evil Morning Blues", ble utgitt i oktober 1998. Den inneholdt tretten spor, hvorav ti var originale komposisjoner. Oppfølgingen, "On the Rocks", med all originalt materiale, ble utgitt i september 2000. Det ble i sin tur etterfulgt i 2004 av deres kritikerroste live-albumet "The Booze Brothers - Live ... med The Wolf Island Horns! ".

Foruten Sverige har The Booze Brothers brukt de siste femten årene med å spille i Norge, Danmark og Finland. I tillegg kommer en rekke turer i Tyskland, Nederland og Spania. Bandet har også deltatt på en rekke prominente festivaler i det siste tiåret. Verdt å nevne er Aalborg Jazz & Blues Festival i Danmark i 2001, Romerike Blues & Roots Festival i Norge i 2002, Notodden Blues Festival i 2003 og Dalane Blues Festival i Norge i 2004 og 2008. Et annet høydepunkt som definitivt skiller seg ut var en forestilling i juli 2006 på Bliuzo Naktys festivalen i Litauen for et entusiastisk publikum på 5000 personer.


Original bassist Dr. Sumlin sluttet i bandet i 2003, og ble erstattet av Calle Björnberg, som behandlet bassen med excellence i de neste fem årene før han forlot bandet av  personlige grunner i 2008. Bosse Sandersson valgte å trekke seg fra bandet i 2005, for å få mer tid med familien sin.

De nåværende medlemmene av Booze Brothers, som har vært på plass siden 2008, består av:

Kenneth Svensson på gitar,

Patric Karlsson på vokal og gitar,

Jonas Karlsson på trommer,

Ove Flink på bass gitar.

 

I mens vi venter kan vi høre på et klipp fra guttas besøk i november 2012:

 

Takk til Kjell Torgersen for eminent filming/redigering!

Hjemmeside


Til fredag 31. mai har vi jobbet med å få besøk av en kjempestor overraskelse ..... dessverre klarte vi ikke å få denne i boks, men som et stort plaster på såret har vi klart å få tak i noe vel så bra .... sjekk det ut her ;)

 

 

Del på facebook


Tilbake til Kalenderen


©SongshenMedia Webdesign 2005 - 2013