Underholdning Juli 2012

Tilbake til Kalenderen

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Vi har lagt inn en automatisk oversetter, den er ikke perfekt, men vi antar at våre utenlandske gjester forstår mer av siden med den, enn uten ;) Har du lekt deg og vil tilbake til Norsk, bruk Select Language, velg Norwegian ;)

Fredag 6. juli ca kl. 22:00 får Queens Pub nok en gang besøk av den unge engelske bluesgitaristen Marcus Bonfanti.

Oppvarmingsbandet Strange Brew med Deb Girinius går på scenen kl. 20:00

"Marcus er en fantastisk komplett artist som trollbinder publikum. En stor stjerne som må oppleves. Velkommen tilbake Marcus!"


Marcus Bonfanti er et av tidens store navn og en sensasjon i det britiske musikklivet. Han har for eksempel spilt med Ronnie Wood fra Rolling Stones og er fast medlem av den legendariske PPArnold band. Bonfanti er også medlem av den berømte Ronnie Scotts Blues Explosion der Tony Remy – som tidligere har spilt på Queens - er medlem.

30-åringen Bonfanti hylles som en av Londons hotteste unge bluesmusikerne. Han debuterte i 2008 og har siden gitt ut to solo album og planlegger sitt tredje denne våren.

Bonfanti er ikke bare "talk-of-the-town" i London hvor han spiller for utsolgte hus – men også en anerkjent musiker som ofte invitert til å spille i andre situasjoner. Han har som solo artist åpnet konserter for store artister som Chuck Berry, John Mayall, Beth Hart og Paul Jones.

Nå kommer Marcus Bonfanti tilbake til Moss, og vil gi publikum i Moss en blues-opplevelse de sent vil glemme!

Han har med seg musikerne Jerry Torstensson og Bjørn Johansson, som også spiller i Tony Remys skandinaviske band.

En lytteprøve fra Marcus Bonfanti sitt forrige besøk på Queens Pub:

 

HjemmesideFredag 20.juli får vi nok et besøk av  "Moss Bluestrio"
Været bestemmer om det blir ute eller inne ;) Fra 17:00 -20:00 


Moss Bluestrio  består av Stig Martinsen, Richard & Jan Christian Gjems
Moss Bluestrio har ikke uventet sitt utspring i kystperlen Moss nord i Østfold. Dertil spiller de tre herrene utelukkende mer eller mindre obskure bluescovere fra perioden 1920-1970, ispedd noen originaler. Enkelt og greit. I tillegg vil publikum bli innviet i gode og morsomme historier og anekdoter om de ulike bluesartistene som blir trukket frem ( fun facts ) ...

Med sitt tiltalende akustiske lydbilde, kreative arrangementer og dynamiske variasjon i instrumenteringen, er den ferske konstellasjonen spådd en lysende framtid på norske klubb- og festivalscener.

Hvis gjenhør med legender som Sonny Terry, Jimmy Reed eller Big Bill Broonzy gir deg godfot, vil Moss Bluestrio garantert gi deg problemer med å sitte stille!

Stig Martinsen (vokal, gitar) er veteran i musikkmiljøet i Østfold. Gjennom band som Dr Blå, Supersession og Kråkeby, har han utallige ganger trollbundet publikum med sin varme vokal og bunnsolide gitarspill.

Richard Gjems (vokal, munnspill) er en av de mest profilerte og mangfoldige munnspillerne i Norge, og har spilt med alt fra munnspillegender som Mark Hummel, Gary Smith og Carlos del Junco til DumDum Boys. Hans siste album Songs From A Forest (2009) har høstet meget gode kritikker.

Jan Christian Gjems (vokal, strengeinstrumenter) er rutinert multiinstrumentalist fra Hedemarks dype grenseskoger. Han har medvirket i mange ulike sjangersammenhenger innen blues, viser, folkemusikk og jazz, og har blant annet spilt sammen med Ove Røsbak, Hans Marius Stormoen (Bryggerigangen Bluesband), Bjørnar Sømoen og Eirik Bergene. 

Del på facebook


Tilbake til Kalenderen


©SongshenMedia Webdesign 2005 - 2011