Underholdning Juli 2011

Tilbake til Kalenderen
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Vi har lagt inn en automatisk oversetter, den er ikke perfekt, men vi antar at våre utenlandske gjester forstår mer av siden med den, enn uten ;) Har du lekt deg og vil tilbake til Norsk, bruk Select Language, velg Norwegian ;)

 Lørdag 2.juli blir det ettermiddagskonsert på terrassen med "Moss Bluestrio" Fra 15:00 -18:00


Moss Bluestrio  består av Stig Martinsen, Richard & Jan Christian Gjems
Moss Bluestrio har ikke uventet sitt utspring i kystperlen Moss nord i Østfold. Dertil spiller de tre herrene utelukkende mer eller mindre obskure bluescovere fra perioden 1920-1970, ispedd noen originaler. Enkelt og greit. I tillegg vil publikum bli innviet i gode og morsomme historier og anekdoter om de ulike bluesartistene som blir trukket frem ( fun facts ) ...

Med sitt tiltalende akustiske lydbilde, kreative arrangementer og dynamiske variasjon i instrumenteringen, er den ferske konstellasjonen spådd en lysende framtid på norske klubb- og festivalscener.

Hvis gjenhør med legender som Sonny Terry, Jimmy Reed eller Big Bill Broonzy gir deg godfot, vil Moss Bluestrio garantert gi deg problemer med å sitte stille!

Stig Martinsen (vokal, gitar) er veteran i musikkmiljøet i Østfold. Gjennom band som Dr Blå, Supersession og Kråkeby, har han utallige ganger trollbundet publikum med sin varme vokal og bunnsolide gitarspill.

Richard Gjems (vokal, munnspill) er en av de mest profilerte og mangfoldige munnspillerne i Norge, og har spilt med alt fra munnspillegender som Mark Hummel, Gary Smith og Carlos del Junco til DumDum Boys. Hans siste album Songs From A Forest (2009) har høstet meget gode kritikker.

Jan Christian Gjems (vokal, strengeinstrumenter) er rutinert multiinstrumentalist fra Hedemarks dype grenseskoger. Han har medvirket i mange ulike sjangersammenhenger innen blues, viser, folkemusikk og jazz, og har blant annet spilt sammen med Ove Røsbak, Hans Marius Stormoen (Bryggerigangen Bluesband), Bjørnar Sømoen og Eirik Bergene.


 10.07.2011 Søndags Jam på Queens kl. 19:00 - 22:00

De tre musikerne Andrè Banini (trommer), Kjell Solheim (bass & vokal) og Odd Gunnar Frøysland (gitar & vokal) har ansvaret for søndagsjam på Queens Pub i Moss.

Ved enkelte anledninger vil husbandet supplere med flere musikere eller vikarer.

Andre, Kjell og Odd Gunnar har vært sentrale i driften av jammen på brygga i Son og er ellers erfarne musikere som spiller i en rekke band og prosjekter.
Tanken bak kveldene er at det skal være åpen scene for musikere blant publikum og stimulere til økt musikalsk aktivitet i mosseregionen. Husbandet vil stille utstyr til disposisjon for dem som vil prøve seg og være backingband for dem som trenger det. Her er det bare å møte opp og ta med seg “hornet”!


 Lørdag 16. juli får vi et gjenvisitt av den spanske rockedronningen Merche Corisco. Hun holder en akustisk ettermiddagskonsert, på terassen om været vil, ellers flytter vi inn!


I Spania er Merche Corisco blitt geni-erklært, og er også blitt beskrevet av mange som en av de mest karismatiske unge musikere i Europa - med et genialt øre for komposisjon. Corisco har innført en helt ny og frisk stil og attitude i moderne, folk-inspirert europeisk rockemusikk. Hun beskrives som varm, ærlig, direkte, emotionell - og med en sterk intimitet i sine show. På scenen i Skandinavien underholder Merche Corisco på akustiske versioner fra bl.a. sangene på hendes tredje CD, "Oasis", som beskrives som et kompositorisk mesterverk.

Merche Corisco på YouTube
Merche Corisco på YouTube
Merche Corisco på Facebook

 


 Lørdag 23.juli blir det ettermiddagskonsert på terrassen med "Kråkeby" Fra 15:00 -18:00.

Som sedvanlig blir det mange gode sommerlåter og enda bedre stemning på terrassen, så velkommen skal dere være!

 

 

 

 

Del på facebook


Tilbake til Kalenderen
©SongshenMedia Webdesign 2005 - 2011