Underholdning Desember 2013

Tilbake til Kalenderen

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Vi har lagt inn en automatisk oversetter, den er ikke perfekt, men vi antar at våre utenlandske gjester forstår mer av siden med den, enn uten ;) Har du lekt deg og vil tilbake til Norsk, bruk Select Language, velg Norwegian ;)

Lørdag 7. desember kl. 21:30 kommer Folkport og gir oss en førjulskonsert. 

I ventetiden kan vi nyte opptak fra FolkPorts besøk i mars 2011 ;)


Takk til  Kjell Torgersen for eminent filming!

Britisk og irsk folkrock med trøkk og stemning er det typiske i konsertopplevelsen og er blitt et varemerke for FolkPort der du kan oppleve alt fra raske trad- og danselåter til stemningsfulle ballader og instrumentaler. Med spilleglede og scenesjarm og en perfekt blanding av egenprodusert musikk og trad.-låter skaper FolkPort sammen med publikum alltid stor "musikkpub-stemning" om det er på en festivalscene eller på et mindre konsertsted.

Du kan drømme deg bort i de varmeste ballader eller bli revet med i allsang til irske drikkeviser - men du klarer garantert ikke å sitte stille når FolkPort drar i gang sine heftige dance-tunes, jigs and reels.

De siste årene har FolkPort spilt på konsertscener og festivaler i Norge og Danmark og gjorde sin femte Skagenfestival i 2011.

FolkPort spiller også på musikkpuber, -caféer og private arrangementer.

Høydepunktet i 2009 var utvilsomt support for Fairport Convention på Rockefeller mens den viktigste begivenheten i 2010 var utgivelsen av ny CD med bare egenprodusert musikk.

FolkPort består av musikere fra området rundt Moss og Fredrikstad med erfaring også fra blues, rock, viser og dansemusikk:

Ørjan Arntsen fele / mandolin / vokal

Sølvi Eriksen Kvam vokal / piano / fløyter / trekkspill / el. sekkepipe

Bjørn Fyen vokal / akustisk gitar

Jan Larsen el. gitar

Andre Banini trommer / perkusjon / vokal

Tore Tambs-Lyche akustisk bassgitar / el.bass / vokal

 

CC kr. 150,00

 

HjemmesideJulen ringes, tradisjonen tro, inn på Queens Pub
Lørdag 14. 12. 2013 

 

FULL RULLE PÅ OG MED QUEENS!
En lørdag ettermiddag før julaften ringler og dingler Etter Svinesund jula inn på Queens. Denne årvisse juleskikken i Moss pleier å fylle puben til randen, og i år bør det ikke være annerledes.


Men adventskonserten med Etter Svinesund er også preget av innbudte gjester: The Tombstones, Kai Holtan, Arild Setteli og Lasse Dahl vil nok en gang bidra med På høy tid, et særpreget juleevangelium med innslag av allsang.


La julehandel og stress ligge, kom til Queens for å digge!

 

En smak av Etter Svinesund :Fri Entrè

 

 

Del på facebook


Tilbake til Kalenderen


©SongshenMedia Webdesign 2005 - 2013