Underholdning Desember 2011

Tilbake til Kalenderen
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Vi har lagt inn en automatisk oversetter, den er ikke perfekt, men vi antar at våre utenlandske gjester forstår mer av siden med den, enn uten ;) Har du lekt deg og vil tilbake til Norsk, bruk Select Language, velg Norwegian ;)

Fredag 02.12.11 kl. 21:30 får vi besøk av The Beatles Project. 

The Beatles Project har en referanseramme tilbake til 1984, da Erik Jensen hadde sin første opptreden med det norske novelty bandet "Det Betales" etter 25 års samarbeid og som kreativ partner i "Det Betales", og med opptredener over hele landet, Beatles-festivaler i Spania og Liverpool, Grand Prix deltakelse m.m., etablerte Erik Jensen i samarbeid med sin Fredrikstad kollega Jan Erik Arntzen i 2009; "The Beatles Project".


Jan Erik Arntzen hadde også på sin side 20 års erfaring med sin Beatles forestilling "Beatles-nattinè".


The Beatles Project debuterte på båthusteateret i Fredrikstad høsten 2009 med forestillingen
"Balladen om Beatles og Yoko", som fikk strålende kritikker og som høstet stor applaus fra
mange meget fornøyde publikummere.

Smaksprøve

The Beatles Project på Facebook  

CC kr. 100,00


Lørdag 10.12.11 kl. 21:30 kommer Folkport og gir oss en førjulskonsert. 
 

I ventetiden kan vi nyte opptak fra FolkPorts besøk i mars ;)


Takk til  Kjell Torgersen for eminent filming!

Britisk og irsk folkrock med trøkk og stemning er det typiske i konsertopplevelsen og er blitt et varemerke for FolkPort der du kan oppleve alt fra raske trad- og danselåter til stemningsfulle ballader og instrumentaler. Med spilleglede og scenesjarm og en perfekt blanding av egenprodusert musikk og trad.-låter skaper FolkPort sammen med publikum alltid stor "musikkpub-stemning" om det er på en festivalscene eller på et mindre konsertsted.

Du kan drømme deg bort i de varmeste ballader eller bli revet med i allsang til irske drikkeviser - men du klarer garantert ikke å sitte stille når FolkPort drar i gang sine heftige dance-tunes, jigs and reels.

De siste årene har FolkPort spilt på konsertscener og festivaler i Norge og Danmark og gjorde sin femte Skagenfestival i 2011.

FolkPort spiller også på musikkpuber, -caféer og private arrangementer.

Høydepunktet i 2009 var utvilsomt support for Fairport Convention på Rockefeller mens den viktigste begivenheten i 2010 var utgivelsen av ny CD med bare egenprodusert musikk.

FolkPort består av musikere fra området rundt Moss og Fredrikstad med erfaring også fra blues, rock, viser og dansemusikk:

Ørjan Arntsen fele / mandolin / vokal

Sølvi Eriksen Kvam vokal / piano / fløyter / trekkspill / el. sekkepipe

Bjørn Fyen vokal / akustisk gitar

Jan Larsen el. gitar

Hallgeir Myhre trommer / perkusjon / vokal

Tore Tambs-Lyche akustisk bassgitar / el.bass / vokal Queens Pub

CC kr. 100,00

Hjemmeside


Julen ringes, tradisjonen tro, inn på Queens Pub
Lørdag 17. 12. 2010 fra kl. 15:00 

FULL RULLE PÅ OG MED QUEENS!
Siste lørdag ettermiddag før julaften ringler og dingler Etter Svinesund jula inn på Queens. Denne årvisse juleskikken i Moss pleier å fylle puben til randen, og i år bør det ikke være annerledes.

Denne lørdagen utkommer En følsom reise gjennom Grenseland, bandets rykende ferske lydbok med fortelling og musikk fra en reise gjennom Østfold, innspilt live i Crap Falls studio. Det fortelles og synges og spilles om seder og vaner og mennesker og språk og østfoldske menns utrettelige kamp for å overvinne lede og depresjon i stedig og stadig søking etter damer.

Med Dag Larsen som forteller, vokalist og hobbygitarist, og Egil Jegleim (tangenter og sang, Jan Larsen (gitar og sang), Øystein Olausen (bass og sang) og Arne Forsgren (trommer) har Etter Svinesund skapt et Østfoldunivers, der håpet er basert på fylkeskommunens våpenskjold, der sola visstnok står opp.


Men adventskonserten med Etter Svinesund er også preget av innbudte gjester: Kai Holtan og Lasse Dahl vil nok en gang bidra med På høy tid, et særpreget juleevangelium med innslag av allsang.


Og som spesielt inviterte gjester, presenteres Halvsøstra – et kvinnelig motstykke til Etter Svinesund, med et knippe rutinerte og sjarmerende musikere, noen med så lang fartstid at de spilte i uforglemmelige Amtmandens Døtre.

Med Hege Rimestad (fele, gitar og sang, og som vi husker fra Veslefrikk og Mari Boine Band), Kjersti Martinsen (ukulele, gitar, sang), Bente Geving (mandolin, sang), Ellen Baalsrud (trekkspill) og Venja Ruud Nilsen, er det duket for at jula synges inn for både kvinne og mann.

Mer om Halvsøstra kan leses på deres Hjemmeside


La julehandel og stress ligge, kom til Queens for å digge!

 

En smak av Etter Svinesund og Halvsøstra: 

 

Del på facebookk


Tilbake til Kalenderen
©SongshenMedia Webdesign 2005 - 2011