Underholdning August 2013

Tilbake til Kalenderen

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Vi har lagt inn en automatisk oversetter, den er ikke perfekt, men vi antar at våre utenlandske gjester forstår mer av siden med den, enn uten ;) Har du lekt deg og vil tilbake til Norsk, bruk Select Language, velg Norwegian ;)

Fredag 2. august spiller Marcus Bonfanti med band opp kl. 22:30

Nok en gang er kommer den unge engelske bluesgitaristen Marcus Bonfanti tilbake til Moss og på Queens Pub!
 

Fra første tone av Led Zeppelins "Black Dog" visste seksten år gamle Marcus BONFANTI at han ville bli gitarist.
Nå 30 år ung har Bonfanti blitt summen av all den store musikken han ble utsatt for som ung gutt i Nord-London.

Hans debut album, 'Hard Times, " fra 2008 satt  standaren og sendte noen subtilt effektive meldinger om at en ny britisk stemme krevede å bli hørt.

I 2010 kommer «What Good Am I To You"

(Oppført i Classic Rock Magazine topp 50 album i 2010 & Single "Give Me Your Cash" topp 40 sanger i 2010) .

Begge albumene har gitt ham utmerkede kritikker, og han ble nominert både i 2010 og 2011 i "British Blues Awards" for beste mannlige vokal og beste gitarist.

I 2012 var han nominert til beste mannlige vokal og beste akustiske melodi. Med «Bittersweet» mottok han «The Kevin Thorpe Memorial Award» som beste låtskriver.


Født av en engelsk mor og italiensk far som studerte på universitetet på den tiden, ble Marcus påvirket musikalsk ved at slike som Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Beatles og Cat Stevens ble spilt gjennom hele barndommen hans.

Men det var ikke før en venn på skolen spilte Zeppelin og The Doors for ham, at hans kjærlighet for gitaren oppstod.
Etter å ha flyttet til Liverpool for å studere musikk ved Institutt for utøvende kunst, bestemte Marcus seg for å forlate college etter 2 år og følge i fotsporene til sine idoler ved å lære yrket ute på veien.

Han dannet en bluestrio og spilte 3 sett hver kveld 7 kvelder i uken over hele landet. Her plukket han opp verdifull erfaring om hvordan man opptrer. I tillegg fikk han sunn appetitt for sene netter og god Whisky underveis.


Han var også medlem av UK rockebandet Saint Jude (nominert som beste nye band i 2011 Classic Rock Awards) og spilte med den legendariske sangeren PP Arnold.

Marcus Bonfanti har klart å pakke mye inn i sin tidlige musikalske karriere. Åpning av konserter for Chuck Berary, Robert Cray, Jack Bruce, John Mayal, The Yardbirds, Walter Trout, Ian Siegal, Philip Sayce, Sonny Landreth, Paul Jones, og Beth Rowley.

Så vel som samarbeid med Joe Lewis Walker, Johnny Mars, The Selecter, Jimmy Carl Black, Hamish Stewart, Paddy Milner, Earl Thomas, Todd Sharpville og Findlay Brown. I 2013 blir Marcus Bonfanti’s etterlengtede tredje album gitt ut.


"Folk kan kalle min musikk Blues hvis de ønsker. Jeg elsker blues, det er min favoritt sjanger, men jeg tar den et helt annet sted. Jeg har min egen musikk å spille, og min blues å synge, og jeg vil holde på med det til den dagen jeg dør ... "


Marcus Bonfanti er et av tidens store navn og en sensasjon i det britiske musikklivet. Han har for eksempel spilt med Ronnie Wood fra Rolling Stones og er fast medlem av den legendariske PP Arnold band.
Bonfanti er også medlem av den berømte Ronnie Scotts Blues Explosion der Tony Remy er medlem.

Etter besøk i mars, juli og november i fjor kommer Marcus Bonfanti tilbake til Queens, og vil gi publikum en blues-opplevelse de sent vil glemme!

”Bonfanti deserves to become the next British blues hero” (The Guardian)
“London’s hottest young blues player” (The Jazz Café)
“This blues guitarist will be loosening the plaster from the ceiling” (The Independent)
“Right here, right now, the best British bluesman around” (Zeitgeist)
“Utterly spellbinding” (The Times)

Fra Marcus forrige besøk på Queens Pub:

 

Hjemmeside

CC kr. 150, 00


Søndag 4. august vil Marcus Bonfanti holde en intimkonsert kl. 18:00

Marcus vil fortelle oss om sin siste cd  "Shake The Walls" og tar oss med på en musikalsk reise gjennom alle sine nye melodier.

Smakebiter fra "Shake the Walls":

 

Hjemmeside

CC kr. 100, 00


Søndag 11. august spiller den spanske flamenco pianisten Laura de los Ángeles opp  kl. 15:00

 

Med seg har hun Shiho Tokuda, Manuel Lopez og Andre Banini.

Så sett av ettermidagen til et forykende flamenco show ;)

CC kr. 100,-

 

En forhåndstitt:

Hjemmeside

 

Del på facebook


Tilbake til Kalenderen


©SongshenMedia Webdesign 2005 - 2013